Schoonheidsbehandelingen

Micro-needling € 80,-

Micro-needling therapie is een behandelmethode waarbij er met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt worden. Op deze manier moedigen we de huid aan om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Lees meer...

Coagulatie behandeling € 40,-

De behandeling biedt een oplossing bij diverse huid-oneffenheden. De behandeling is nagenoeg pijnloos en snel zonder littekens. Het kan worden toegepast bij: kleine goedaardige fibromen/steelwratjes, bloedblaasjes/aniomen, Couperose/tele's/adertjes.
Het systeem is gebaseerd op hoogfrequentie. Door middel van een fijn naaldje wordt warmte veroorzaakt en de huid-oneffenheden worden verwijderd.

Lees meer...

Dr. Baumann Deluxe behandeling € 65,-

Een 3-in-1 huidverbeterende behandeling die aan gepast wordt aan uw huidtype. Huidananalyse, diepte reiniging met skinscrubber reinigt de huid intensief, epileren van wenkbrauwen, Diamond microdermabrasie verwijderd een dun laagje van de opperhuid.
(90 min)

Lees meer...

Dr. Baumann Relax behandeling € 55,-

Huidanalyse,oppervlakte reiniging, dieptereiniging met de skinscrubber, voetmassage, verwijderen van oneffenheden, epileren of harsen, masker, massage, dag verzorging, lichte dagmake-up.
(90 min)

Lees meer...

Dr. Baumann Basis behandeling € 45,-

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, epileren, masker, massage schouder-nek, verzorging, lichte dagmake-up.
(60 min)

Lees meer...